Sivulavan bändiesittelyt jatkuvat. Nyt vuorossa Geenivirhe ja Defenent

Geenivirhe

”12 askelmaa on vaan hidaste sille!”

Vuonna 2017 lähtölaukauksensa saaneen jytäryhmän Geenivirheen avaimet menestykseen ovat huono nimi ja hyvät biisit, resepti joka toimi myös Apulannalla ja Tehareilla! Kokoonpanossa on isoja nimiä, kitarassa heiluu muuan Suomen toisiks kovin rokkijätkä ja bassossa taituroi Myyrmäen oma kasvatti, Dave Lindholm! Lisäksi rumpali oli ennen paikallisnähtävyys Hämeenlinnassa.

”Geenareiden” keikoilla tiukka yhteensoitto ja arvaamattomuus lyö kättä päälle, ja bändin laulaja Tommy onkin tottunut siihen, että keikoilla kitarasta saattaa hyvinkin tulla jossain vaiheessa päähän! Hauskanpito on pääosassa, ja nämä jätkät aikovat pitää omalta osaltaan huolen että Jokiuoman puistossa on kovat bileet sunnuntaina!

Defenent

Defenent on Vantaalta kotoisin oleva rockhenkistä musiikkia soittava yhtye.
Jäsenten musiikillisten taustojen erilaisuuden vuoksi tarkka tyylilaji on jokaisen itse päätettävissä, mutta musiikkia on kuvailtu muun muassa sanoin ”grungehtava” ja ”hyvää perus rässiä”.
Yhtye sai alkunsa vajaa vuosi sitten raskaampaa musiikkia soittavana bilebändinä, joten esiintymisen jalo taito on painottunut bändissä jo alkumetreiltä lähtien.
Tämän uutisen myötä on nyt saatu kaikki sivulavan bändit esiteltyä ja seuraavaksi teidät tehtäväksi ei jää muuta kun tulla tsekkaamaan heidät livenä Jokiuoman puistoon 3.6.2018.
Bändien esittelyt kuvineen löytyvät myös ohjelmaosioista.