Puuhaa koko perheelle

Tapahtumaan aikaan enää reilu viikko, niin ajattelimme tässä vaiheessa muistutella, että alueelta löytyy erilaista tapahtumaa lapsista aikuisiin.

Lastenalueelta löytyy kaikenlaista kivaa ohjelmaa nuoremmalle festariväelle kello 12:00-16:00.  Ensimmäiselle 500 lapselle luvassa ilmapallo ja alennuslippuja HopLop Varistoon. Alueella voit testata taitojasi Nerf- ampumaradalla tai kokeilla kykyjäsi tasapainoillen, unohtamatta askartelun  iloa ja kasvomaalausten taikaa! Voit myös tutustua partiotoimintaan, jota esittelevät Vantaan metsänkävijät sekä askarrella heidän kanssaan hattuja,

Lisäksi sokerina pohjalla alueelta löydät hurjan hauskat Bigboolsit! Tämä hauska laji sopii parhaiten yli 120 cm pitkille henkilöille. Sisäänpääsymaksu  yhdelle kierrokselle on kaksi euroa. Varaathan pientä rahaa mukaan sekä Bigboolsseja että kasvomaalausta varten!

Mukana touhuamassa lasten alueella on myös entuudestaan tuttu kaikkien rakastama Jamipelle, joka muun muassa taikoo jättisuuria saippuakuplia lasten iloksi!

Eikä kannata unohtaa myöskään Jamien omaa lastenbändiä: rokkia rakastavat ötökät valtaavat päälavan klo 12:00! Luvassa on lapsille tuttuja lauluja ja taattua rokkimeininkiä!

Huh, huh mitä kaikkea. Voikun ylläpito olisi itsekin vielä lapsi, vaikka lapsenmielinen onkin.