Louhela Jam etkot Vantaan päivänä 15.5. Myyrmäen Montussa

Louhela Jamien ”viralliset” etkot juhlitaan Vantaan päivänä 15.5. Myyrmäen Montussa. Esiintymässä ovat Melrose ja Kalevauva.fi

Melrose

Melrose on vuonna 1981 perustettu rock-yhtye, joka on musiikissaan yhdistänyt perusrockia rockabillyyn ja rock’n’rolliin. Tämän timanttisen rock-orkesterin edellisestä studiolevystä on kulunut yli kymmenen vuotta, jonka aikana bändi on keikkaillut ahkerasti ja säännöllisesti ympäri maailmaa, pääsääntöisesti kotimaassa. Tämä rock-trio tunnetaankin loistavasta livemeiningistä, joka tehoaa yhä vain faneihin pajasta ja paikasta riippumatta.

Hiljattain Melrose palasi vuosikymmenen tauon jälkeen studion uumeniin ja yhtyeen uusi, seitsemäs albumi Got It Made julkaistiin 6.2.2015. Albumin tuottajina toimivat Tokelan itsensä lisäksi Lauri Eloranta (Damn Seagulls, Pää Kii) ja Miikka Paatelainen (Scandinavian Music Group, The Latebirds & Kerkko Koskinen Kollektiivi). Levy-yhtiönä toimii Fullsteam Records.

Kevättalvella 2017 yhtye julkaisi uuden herkän I’ll Let You Know -singlen. ”Tässä biisissä on sopivasti Cissee ja vähän Agentsia, eli aika paljon härmää ollakseen meidän. Mut hyvä näin!” Tokela summaa.

Kalevauva.fi

Kalevauva.fi on Aapo Niinisen ja Kimmo Nummisen muodostama nykypäivän trubaduuriyhtye, jonka ohjelmisto on kerätty suoraan kansan suusta – vauva.fi-foorumilta. Kappaleiden sanoitukset ovat napattu tältä internetin suositulta keskustelupalstalta ja sävelletty yhtyeen toimesta tunnelman mukaiseksi.

Kalevauva.fi on lyhyen uransa aikana ehtinyt kerätä nettikansanmusiikillaan jo yli miljoona spotify-streamia ja yli 2 miljoonaa youtube-näyttöä. Yhtyeen debyyttialbumi valittiin Vuoden kansanmusiikkilevyksi 2017. Aapo ja Kimmo valittiin myös juuri Vuoden Vantaalaisiksi.

Kalevauva.fi :tä on kutsuttu ”nykyajan Lönnroteiksi” ja duon keräämiä tekstejä on päätynyt myös äidinkielen oppikirjaan. Yhtye perustettiin Kaustisen kansanmusiikkifestivaaleille 2016 ja tämän jälkeen meno on ollut hurjaa. Helsingin sanomat tituleerasi Kalevauvaa “kesän 2016 ehkä puhutuimmaksi bändiksi” ja bändi on ollut mediassa isosti esillä, mm. vieraillut lukuisissa TV-ohjelmissa aina Possesta Venla-gaalaan. Keväällä 2017 Kalevauva.fi julkaisi debyyttialbuminsa ja kesällä duo hurmasi festivaaliyleisöjä aina Provinssista Naamoille ja Kaustisilta Kotkan meripäiville.

Tapahtumaan on tietysti VAPAA PÄÄSY!!

Tapahtuman Facebook-tapahtuma löytyy täältä.

Ja Myyrmäen Monttu löytyy siitä ihan Myyrmannin vierestä.

Hae ajo-ohjeet