Klubit

Louhela Jam klubit järjestetään tänä vuonna  perjantaista 1.6. sunnuntaihin 3.6. Wandasissa. Kattaus ja meininki tulee varmasti olemaan hyvä jokaisena päivänä.

Ennen perjantain 1.6. klubia Louhela Jamissa tänä vuonna vieraileva IHME-nykytaidefestivaali esittää Henrik Håkanssonin THE BEETLE -elokuvan klo 19 Kino Myyrissä (Myyrmäkitalo, Kinorinne 6). Mätäojanlaakson luonnonsuojelualueella kesällä 2017 kuvattu elokuva antaa äänen halavasepikälle, uhanalaiselle ja ainoastaan Vantaalla esiintyvälle kovakuoriaiselle. Elokuvanäytökseen on vapaa pääsy.

Elokuva esitetään ulkoilmanäytöksenä myös Jokiuoman puistossa sunnuntaina 3.6.

Lisätietoa THE BEETLE -elokuvasta

Perjantai 1.6.2018

Samae Koskisen Korvalääke

Samae Koskinen tunnetaan herkän rehellisistä sanoituksista ja tarttuvista melodioista.

Livenä Koskisen musiikkia esittää Samae Koskisen Korvalääke -niminen kokoonpano, joka koostuu maamme ykkösrivin muusikoista. Yhtyeeseen kuuluvat Samae Koskinen (laulu, kitara), Tero Rikkonen (basso), Kelly Ketonen (rummut), Sussu Ketola (koskettimet) ja Olli Nurminen (kitara).

Allu

Louhela Jamien mahtavan ja musiikin täyteisen viikonlopun aloittaa Allu.

Allu on lähiöromantikko ja laulaja/lauluntekijä. Kaihoa ja melankoliaa uhkuvissa folk-henkisissä kappaleissa heleä-ääninen Allu tutkailee arkea kauniisti ja riipivästikin.

Välillä nautitaan yhdessä, toisinaan erikseen. Kummastakin tilanteesta kumpuaa lauluja, jotka värisevät syvällä kuulijan sisällä Allun intiimin esiintymisen saattelemana. Toukokuussa 2017 julkaistu, Sininen arki –kappale, on herran debyyttisinkku, joka kannattaa käydä ottamassa haltuun.

VAPAA PÄÄSY!!!

Linkki Facebook-tapahtumaan

Lauantai 2.6.2018

Louhela Jamien lauantain klubilla kansaa liikuttaa Nieminen ja Litmanen sekä Jaakko & Jay.

Nieminen ja Litmanen

Tämän tanssijalkaa liikauttavan ja perinnetietoisen yhtyeen ideana on alusta alkaen ollut tehdä täysin omaa musiikkia kunnioittaen vain omia musiikkimieltymyksiä, joihin kuuluu tunnelmia bluesista rockiin, reggaesta afroon, soulista funkiin, iskelmästä poppiin, rockabillystä punkiin ja jazzista bossanovaan.

Huolimatta vähäisestä miehityksestä bändin soundi ei kuitenkaan kuulosta vajavaiselta, päinvastoin. Hammondin muhkea soundi rumpujen kanssa on vähintään yhtä kuin täysi bändisoundi. Varsinkin livenä pelkistetty duo-meininki avaa enemmän mahdollisuuksia improvisaatioon ja muihin odottamattomiin ratkaisuihin.

Jaakko & Jay

Folk Punkin lähettiläät Tampereelta, jotka tunnetaan siitä, että heidän keikallaan on aina kaikilla kivaa ja hyvä fiilis. Orkesteri koostuu Jaakosta, jonka energistä laulua ja akustista kitaraa täydentää Jayn rytmit, jotka hän loihtii esiin virvelistä, lautasesta ja lattiasta koostuvasta rumpusetistä. Jaakko & Jay ovat ehtineet uran aikanaan julkaista kaksi kokopitkää levyä: War is Noise ja Rauha.

Heidän energisen ja elämää ylistävän keikan jälkeen, yleisölle tulee jäämään hymy huulille ja ehkä pari ajatustakin itämään.

VAPAA PÄÄSY!!!

Linkki Facebook-tapahtumaan

Louhela Jam jatkot Sunnuntai 3.6.2018

Spirits of Turpentine

Spirits of Turpentine on länsivantaalainen kokoonpano, jossa jokaisen jäsenen kulkema matka näkyy ja kuuluu. Vanhojen partojen uusi bändi on vahvasti kallellaan perinnetietoiseen bluesiin ja rock’n’rolliin, ja aikoo järjestää ensimmäisen keikkansa kunniaksi huikeat blues-jamit all stars -vieraidensa kanssa Louhela Jamin päätösklubille.

Vieraat ovat paikallisia legendoja ja eteviksi tunnettuja muusikoita, joista tähän mennessä ovat varmistuneet Coyotesin Tomi ”Eba” Mäkynen, suvereeni countrytulkitsija Petsku ”Uncle John” Lemström ja mm. Bigelfistä, Juniper Incistä ja National Nightmaresta tuttu kitaristi Ace Mark sekä itse Knucklebone Oscar.

Spirits of Turpentinessa soittavat:
AJ Turtiainen – laulu, huuliharppu ja kitara
Jani Karlsson – kitara
Niko Aalto – basso
Herman Göögä Kuosmanen – perkussiot
Mikko Lund – rummut

Liput 5 euroa.

Linkki Facebook-tapahtumaan

Sijainti

Wandas  Kitchen & Lounge sijaitsee osoitteessa Liesikuja 5 01600 Vantaa.

Hae ajo-ohjeet