Etkoklubi

Tänä vuonna Louhela Jameilla tulee olemaan, aikasemmasta poiketen, myös spesiaali etkoklubi. Klubi järjestetään Ravintola Kotossa keskiviikkona 29.5.2019. Seuraava päivä on Helatorstai ja sisään ei maksa mitään, joten ei mitään syytä olla tulematta paikalle.

Ohjelma

Ohjelmassa on kaksi mahtavaa Live-esiintyjää: Trio Henkinen Kesoil sekä Hulda Huima ja Hitaat Sekunnit.

Tämän lisäksi tarjolla on mahtavia pienpanimo-oluita sekä ruokaa suoraan grillistä. Mikä mahtava tapa aloittaa Jamien vietto. Ja bileet alkavat jo kello 18, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa. Esiintyjien tarkat ajat julkaistaan myöhemmin.

Trio Henkinen Kesoil

Trio Henkinen Kesoil on lainakappaleita esittävä katusoitahtava kokoonpano. Trion soittimet ovat vähän normaalista poiketen ukulele, haitari ja viulu. Laulussa satojen tyylien Salmelainen. Vuonna 2019 THK viihdyttää kansaa Leevi and the Leavings -yhtyeen kappaleilla.

Tack uns arkaista boogiee!:)

Hulda Huima ja Hitaat Sekunnit

Hulda Huima on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, jonka suomenkielinen musiikki ammentaa niin iskelmällisestä perinteestä kuin omaehtoisesta rokista. Avoimet ja herkät kappaleet kumpuavat rakkaudesta ja elämän ihmettelystä, joita yhtye Hitaat Sekunnit säestää rennon antaumuksellisesti. Levyjen lyhyiksi ja pureviksi luonnehditut soolot kasvavat keikoilla tarpeen vaatiessa hurjiksi, psykedeliaa tihkuviksi improvisaatioksi.

Hulda Huima on julkaissut yhtyeineen kaksi täyspitkää albumia Hulda Huima ja Hitaat sekunnit ja Hulda Huima ja Mustat kalsarit. Levyt ovat saaneet erittäin hyvän vastaanoton niin kriitikoilta kuin kuuntelijoiltakin. Niitä on kiitelty muun muassa laskelmoimattomasta karheudesta ja aseistariisuvasta vilpittömyydestä.

Sijainti

Klubi järjestetään Ravintola Kotossa osoitteessa Vapaalantie 2, 01650 Vantaa

Hae ajo-ohjeet