Esittelyssä AvAciA ja Ruanda

Bändikisan voittajista esittelyssä ensimmäiseksi AvAcia ja Ruanda.

AvAciA
AvAciA on suomalainen, kolmesta nuoresta miehenalusta muodostuva metalliorkesteri. Yhtyeen musiikki koostuu pitkälti raskaista ja nopeista riffeistä sekä mukana laulettavista ja koukuttavista kertosäkeistä.

AvAciAn vokalisti taitaa tyyliltään molemmat; Karjumismaisen raspin ja puhtaat silosoinnut. Sanoitusten puolella taas suosittuja aiheita ovat erilaiset dystopiat, havainnot yhteiskunnasta sekä maailmasta, joita tuodaan usein esiin hyvin kärjistävään sävyyn. Sanoituksissa tulee esille tietty vakavuus, joka osoittaa sitä että bändi ei pelleile.

Ruanda

Ruanda on Tikkurilan ja Itä-Helsingin mediaani – kiihkee mutta hilpee punkbändi kuorrutettuna glamrockin ja purkkapopin sävyillä! Nämä nuoret kundit julkaisevat toukokuussa ekan EP:nsä ”Kolmen Markan Neidit”, jolla lauletaan ainakin reisitaskuista ja muoviruusuista.
Jos oot joskus fiilistellyt Abbaa, The Clashia tai Pyhiä Teppoja, niin Ruanda on paras laittaa suurennuslasin alle. Turmiolliset korvamadot tulee poraamaan kaaliisi täyteen reikiä ja siinä ei torjunta-aineet auta. Ja muuten; kannattaa laittaa tanssikengät jalkaan, niille voi tulla käyttöä!

Bändien esittelyt kuvineen löytyvät myös ohjelmaosioista.