Bändikilpailu

Vuoden 2018 Louhela Jamin sivulavan esiintyjät valitaan bändikilpailulla. Bändikilpailu toteutetaan verkkoäänestyksellä huhtikuussa. Bändikilpailuun osallistutaan täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake. Osallistumisaikaa on 31.3.2018 saakka. Kilpailuun kelpuutetut artistit ja yhtyeet julkaistaan Louhela Jam -sivustolla, joista yleisö saa valita suosikkinsa. Kuusi eniten ääniä saanutta esiintyjää saa mahdollisuuden esiintyä 3.6.2018 Louhela Jamien sivulavalla. Tätä ei kannata missata!!

Koska Louhela Jam haluaa tarjota mahdollisuutta tähän uskomattomaan keikkaelämykseen pääosin nuorille kyvyille, niin kilpailussa on seuraavat ohjaavat raamit:

  • Esiintyjien keski-iän tulee olla noin 16-25 vuotta.
  • Esiintyjillä voi olla jokin kytkös Vantaaseen, jonka voi perustella hakemuksessa. Näitä voivat olla esim. esiintyjiä asuu Vantaalla, treenikämppä on Vantaalla, Vantaa on aina sydämessä, tms.
  • Kilpailuun osallistutaan yhdellä kappaleella, jonka tulee löytyä jostain maksuttomasta palvelusta (esim. Youtube, Soundcloud, tms.). Tämä kappale linkitetään äänestyksen yhteyteen.