Bändiesittelyt jatkuvat. Nyt vuorossa Locus ja Baardiboys

Locus

Locus on bändi jossa monen eri genren yhdiste luo tyylin jonka jokainen voi tulkita omalla tavalla. Eniten tyylivaikutteita on kuitenkin otettu metallista ja rockista. Biisit ovat moniulotteisia, vaihtelevia ja keskenäänkin erilaisia, niitä kuitenkin yhdistää aitous. Sanoituksilla pyritään saamaan ihmiset ajattelemaan.

Locus koostuu neljästä jäsenestä. Omalaatuisella ja biisien tunnelmaan sopeutuvalla äänellä vokaalit hoitaa Nathan. Hyvien basistien puutteen vuoksi kaikki kolme kitaristia Nathan, Leaf ja Eemil hoitavat vuorotellen basson. Rumpuja yksinoikeudella soittaa HUM.

Baardiboys

Baardiboysit toimittivat toimitukselle seuraavanlaisen esittelytekstin.
”Baardibois kiittää kaikkia äänestäjiä ja botteja kilpailun voitosta. Pidämme itseämme eniten ääniä saaneena kilpailijoina! Kiitos. Haluamme palkita kaikki äänestäjät unohtumattomalla showlla joka sisältää yllättäviä momentteja ja sanoinkuvaamatonta esiintymistä. Baardiboys lupaa myös tuoda mukanaan kaikki Flow-Teamin Supertähdet!
Tule siis paikalle koska bändi on juuri breikkaamassa isosti. Heidän läheltä näkemisestä on tulossa vaikeaa. Keikan jälkeen lähipuistossa perinteinen meet & cheat-tapahtuma.

Yees Baardi!

Kasettipesä Oy (Suomen seksikkäin levy-yhtiö) – ylpeänä esittää:
#Baardiboys.
T: Ziis ja Enska #-=3>
——————————————————————–
Kaikille äänestäjille ilmainen Baardibois magneetti!
– paikalla lounaritykki!
——————————————————————–”

Mitä tämä kaikki sitten tarkoittaakaan, emme tiedä, mutta tule paikalle Jameihin, niin se varmasti selviää.
Bändien esittelyt kuvineen löytyvät myös ohjelmaosioista.